Koloneli

Space (2020)[video_lightbox_youtube video_id=”” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Në vitin 2050, Dr. Asa Gray dhe astronautët e saj në bordin E … Luftojnë Për mbijetesë pas një aksidenti i lë të bllokuar në një hapësirë të thellë.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed