Koloneli

The Conjuring 2 (2016)

[video_lightbox_youtube video_id=”cQFFnUg0u70″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Loren dhe Ed Uarren udhëtojnë për në Londrën veriore, për të ndihmuar një mama beqare në rritjen e katër fëmijëve në një shtëpi që torturohet nga shpirta keqdashës. Këshillohet të mos shikohet nën moshën 16 vjeç
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed