Koloneli

The Intruder (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”aKXvex7b1Ew” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Një çift i ri i martuar blen një shtëpi të bukur , vetëm për të zbuluar se njeriu që e bleu refuzon të lirojë pronën dhe hasin problem me të.
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed