Koloneli
loading...

The Invisible Man (2020)


Kur ish-abuzivi i Cecilia merr jetën e tij dhe i lë asaj fatin e tij, ajo dyshon se vdekja e tij ishte një mashtrim. Ndërsa një seri koincidencash kthehen vdekjeprurëse, Cecilia punon për të provuar se ajo është duke u gjuajtur nga dikush që askush nuk mund ta shohë.


loading...
loading...

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed