Koloneli

Holmes & Watson (2018)


______________________________________________________________________
Detektivi Sherlok Holms dhe Dr. Xhon Uatsoni bashkojnë forcat për të hetuar një vrasje misterioze në Buckingham Palace. Duket çështje e lehtë, pasi të gjitha shenjat të çojnë te Xhejms Moriarti, por shumë shpejt, Sherloku do të nisë të dyshojë te një njeri që e ka shumë afër… Kush është ai që e njeh aq mirë dhe që tallet me të? A do të kapet vrasësi para se mbretëresha të bëhet viktima e tij e ardhshme?
_______________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed