Koloneli

Impractical Jokers: The Movie (2020)[video_lightbox_youtube video_id=”PohdpOp-JFE” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Historia e një incidenti poshtërues të shkollës së mesme nga 1992 që dërgon Shakaxhinjtë Jopraktikë në rrugën që konkurojnë në sfidat e kamerës së fshehur për shansin për të kthyer mbrapsht orën dhe për të shpenguar tre nga katër shakaxhinjtë.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed