Koloneli

Love, Simon (2018)

__________________________________________________________________________
Gjithkush meriton një histori të madhe dashurie, por për 17-vjeçarin Simon Spier, është pak më e komplikuar. Ai nuk i ka treguar familjes ose miqve të tij se është homoseksual, dhe ai nuk e njeh identitetin e shokut të klasës anonime që ai ka rënë për në internet. Zgjidhja e të dyja çështjeve dëshmon qesharake, tmerruese dhe ndryshon jetën.
____________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed