Koloneli

Finding Steve McQueen (2019)

_______________________________________________________________________
Në 1972, një bandë hajdutësh të ardhur nga Youngstown, Ohio përpiqen të vidhnin 30 milion dollarë në kontribute të paligjshme dhe shantazhe para nga fondi sekret i Presidentit Richard Nixon.
_______________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed