Koloneli

Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)

___________________________________________________________________________
Luciferi dhe Chloe dyshojnë se djali i një restoranti luajti një rol në vdekjen e tij; kthimi i nënës së Chloe dërgon jetën e saj në trazira.
____________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed