Koloneli

Sezoni 1 – Episodi 8

___________________________________________________________________________
Vrasja e një terapisti bën që Luciferi dhe Chloe të marrin ndihmën e Dr. Linda në kërkim të një të dyshuari; Chloe është përballur nga Malcolm për natën kur u qëllua; Luciferi bëhet xheloz.
____________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed