Koloneli

Sezoni 2 – Episodi 11

________________________________________________________________________
Lucifer dhe Chloe hetojnë vrasjen e dy prej ish të dashurave Luciferit; Charlotte vazhdon përpjekjen e saj për të manipuluar romancën e Chloe dhe Lucifer.
________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed