Koloneli

Sezoni 2 – Episodi 6

_______________________________________________________________________
Turneu i arteve marciale vazhdon ndërkohë që përbindëshat shfaqen pa pushim nëpër qytete. Genos del dhe përballet i vetëm me përbindëshat më Qytetin C që Saitama të mos shkëputet nga turneu. Një përbindësh i ri shumë i fuqishëm del në skenë.
_______________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed