Koloneli

Sezoni 3 – Episodi 6

Dr. Alexei zbulon atë që rusët kanë ndërtuar, dhe Njëmbëdhjetë sheh se ku ka qenë Billy. Dustin dhe Erica bëjnë një shpëtim të guximshëm.

Add comment

Most popular

Most discussed