Koloneli

Captain America: Civil War

___________________________________________________________________________
Presioni politik rritet për të instaluar një sistem të llogaridhënies kur veprimet e Avengers çojnë në dëmtimin e kolateralit. Statusi i ri i thellë ndan pjesëtarët e ekipit. Kapiten Amerika (Chris Evans) beson se superherojët duhet të mbeten të lirë për të mbrojtur njerëzimin pa ndërhyrjen e qeverisë. Iron Man (Robert Downey Jr.) ndeshet ashpër dhe mbështet mbikëqyrjen. Ndërsa debati përshkallëzohet në një grindje të gjithanshme, Black Widow (Scarlett Johansson) dhe Hawkeye (Jeremy Renner) duhet të zgjedhin një anë.
____________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed