Koloneli

Escape Room (2019)

___________________________________________________________________________
Gjashtë të panjohur e gjejnë veten në një labirint dhomash misterioze dhe vdekjeprurëse. Për të mbijetuar duhet të përdorin aftësitë e tyre, që të jenë fitues edhe të çmimit prej 10 mijë dollarësh.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed