Koloneli
loading...

The Meg

_____________________________________________________________________________
Mendohet se është zhdukur më parë, një krijesë masive sulmon ujërat e thella të detit, duke e lënë atë të paaftë dhe duke e zënë në ekuipazh në pjesën e poshtme të Paqësorit. Me kalimin e kohës, një oqeanograf vizionar rekruton Jonas Taylor për shpëtimin e shpëtimit për të shpëtuar ekuipazhin dhe detin nga një kërcënim i paimagjinueshëm – një peshkaqenë parahistorike prej 75 metra e njohur si Megalodoni.
____________________________________________________________________________

loading...
loading...

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed