Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 3

[video_lightbox_youtube video_id=”fVQUcaO4AvE” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Cohle dhe Martin më në fund mbijn ne gjurm per çështje dhe mund të konfirmojnë një të dyshuar. Zonja e Martinit fillon me dikë tjetër duke e lënë të zemëruar. Teoria e Cohle bëhet gjithnjë e më bindëse se kurrë.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed