Koloneli

Sezoni 6 – Episoda 1

Bjorn lufton me përgjegjësitë e mbretërisë dhe zbulon se nuk mund të mbështetet në nënën e tij, Lagertha; ajo ka plane të tjera. Ivar bie në duart e Kievan Rus, dhe në sundimtarin e tyre të pamëshirshëm dhe të paparashikueshëm, Princ Oleg, ai më në fund mund të ketë takuar ndeshjen e tij.

Add comment

Most popular

Most discussed