Koloneli

Sabata (1969)

________________________________________________________________________
Një mjeshtër armësh sulmohet ekipet me një shofer dhe një mashtrus meksikan për të zhantazhuar drejtuesit e qytetit të Daugherty, Teksas, të cilët duan të vjedhin 100,000 dollarë nga banka e tyre për të blerë tokën që do të kalojë hekurudha.
________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed