Koloneli

The Mercenary (1968)

________________________________________________________________________
Një mercenar i pangopur polak ndihmon një punëtor të minave dhe një vajzë fshatare ndërsa ata drejtojnë një revolucion kundër qeverisë shtypëse meksikane, dhe ndiqen nga një rival amerikan.
________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed